fredag 19. oktober 2012

Elvis

Som de fleste allerede vet så har vi nå bare en hund. Den skjønne salukigutten Elvis (Al-Shên Endaliib).

Dessverre var Remi for "glad" i sau og de er det altfor mange av rundt omkring her til at han kunne bo her uten at vi til stadighet var redd for at noe kunne skje om han kom seg løs og tok seg en tur på egen hånd. Etter at han kom seg løs i sommer og fanget en sau (Sauen  greide seg fint - slapp unna med skrekken og litt mindre ull) så valgte vi å omplassere ham. Han har det nå kjempefint hos Ragnhild Lysaker :) 

I den første tiden etter at Remi reiste fra oss så var Elvis veldig deprimert og savnet nok Remi fælt. Elvis hadde jo aldri vært alenehund før så det ble nok en stor overgang. 

Nå ser det derimot ut til at han stortrives med å være alenehund. Han elsker all den ekstra oppmerksomheten og har til og med fått soveplass på soverommet vårt (som regel ender han opp med å sovne i fotenden til Einar Wessel men han legger seg iallefall på vårt rom først)

Nå som han har blitt alene har han også blitt veldig mye roligere og slapper av mye mer ser det ut til. Han kan ligge å kose seg i sofaen eller Hildur Amalies seng i timesvis og han har utrolig mange rare sovestillinger :) Han elsker å kose og ligger gjerne i fanget om han får lov også :)

Har litt sånn småplaner om å kanskje tørke støvet av utstillingsformen og kanskje få ham på utstilling til neste år vi får se. Blir vel isåfall Karin-Marie som blir handler. Kan jo bli spennende det :) 



 En av hans rare sovestillinger. 
Denne ser ikke mye behagelig ut :)

 Tenna på tørk :)


 Hopping er en av aktivitene han elsker :)
Karin-Marie har lært ham opp og han hopper 120 cm på det høyeste

 koser seg i sofaen :)



 Elvis elsker å løpe løs
Men det gjør vel alle salukier :)




Fine Fine Elvisgutten :)

1 kommentar:

  1. Så bra att allt ordnade sig till slut och att Elvis nu har det så bra som ensamhund!!! Skulle vara kul om han fick komma på utställning nästa år! Kram från oss alla!

    SvarSlett