lørdag 18. mai 2013

17. Mai feiring :)

I går var det 17. Mai og ettersom både Karin-Marie og Einar Wessel er med i Skaugdalen Skoles Musikkorps så startet dagen for oss ganske tidlig. De måtte møte opp på skolen kl 7 for å bli med bussen som skulle kjøre de rundt i Skaugdalen for å spille for bygda på morgenen :) 


 Stolt aspirant klar for sin første 17. Mai i uniform :)

 Litt mer erfaren, men like blid selv om det er i tidligste laget :)


Etter å ha levert de to på skolen kjørte jeg hjem og hjalp Hildur Amalie med å gjøre seg klar for 17.Mai :) Så kjørte vi ned til grendahuset hvor det skulle være festmøte med salg av lapskaus, pølser, kaffe, kaker, brus og is etter 17.Mai toget. Alt man trenger for en vellykket 17. Mai med andre ord. Peder som skulle hjelpe til på kjøkkenet måtte dra ned litt tidligere da så jeg kjørte ham ned i 9 tiden. Så det var Victoria, Hildur Amalie og jeg som dro ned litt før 11.


 Hildur Amalie koser seg med den fine kosebamsen hun fikk av Victoria
Hildur Amalie synes det er stas å ha besøk av storesøster Victoria :)




Kl 12 startet 17. Mai-toget som i år gikk fra skolen til Bue Bilverksted og tilbake igjen. I år hadde vi et ekstra stort flott tog ettersom korpset hadde besøk av et korps fra Rujiena, Latvia. Det latviske korpset var med og spilte og marsjerte i toget de også :) 


 Venter spent på at toget skal starte :)

 Korpsene er i ferd med å stille seg opp


 Det latviske kopset




Hildur Amalie fikk være med og holde barnehagens fane :)


Etter toget var det altså festmøte i grendahuset. I tillegg til matsalg var det leker for barna utenfor og etter 17.Mai talen som i år ble holdt av Rektor ved Skaugdalen skole, Tor Langsæter ble det
underholdning inne. Begge korpsene spilte og det latviske korpset imponerte stort og fikk velfortjent stående applaus :) De hadde blant annet tatt seg bryet med å lære seg den Norge rundt sangen som alle kjenner, men ikke vet hva heter og det var nok et meget populært sangvalg :) I tillegg spilte de Norge i rødt hvitt og blått sammen med Skaugdalen skoles musikkorps til slutt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar